Win fantastische prijzen!

De stembussen zullen op 26 september openen. Dan maak je kans op één van de onderstaande prijzen als je je stem uitbrengt.

1x iPad Pro 12,9 inch
iPad Pro 12,9 inch is niet zomaar een nieuwe iPad-versie, maar staat voor een totaal nieuwe visie op de computer. Hij heeft bijvoorbeeld meer power dan de gemiddelde notebook. En brengt allerlei complexe bewerkingen terug tot een simpele beweging van je vingers. De kracht, veelzijdigheid en handzaamheid van iPad Pro zijn nooit eerder vertoond.
Stem nu en win
2x SONOS PLAY:5
De PLAY:5 bestaat uit 6 state-of-the-art digitale versterkers, elk gekoppeld aan 6 speakers voor puur, helder geluid in elke kamer. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies. Met een opmerkelijke helderheid. Zonder hoorbare vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard.

Stem nu en win
5x Amazon cadeaubon
Een nieuw boek, nieuwe kleding of misschien iets anders.. Koop wat je wilt met de Amazon cadeaubon ter waarde van 100 euro. Bovendien is hij zonder verloopdatum en servicekosten gemakkelijk te verzilveren wanneer jij het wilt.Stem nu en win
Nog niet gestemd? Doe het dan nu voordat het te laat is!
Stem nu en win →
Partners