Win fantastische prijzen!

Ook in 2015 zullen we weer fantastische prijzen weggeven aan onze stemmers. Door te stemmen op jouw favoriete websites maak je kans op een van de onderstaande prijzen:

1x Samsung Ultra HD TV
Geniet van uw favoriete films of series in Ultra HD kwaliteit met deze prachtige televisie van Samsung. Deze Smart TV heeft een 48 inch beeldscherm en maakt van uw woonkamer een compleet entertainmentcentrum. Wij geven 1 Samsung UE48JU6450U weg onder de stemmers.


Stem nu en win
2x Apple Watch Sport
Deze smartwatch van Apple heeft een retina scherm, gemaakt van speciaal glas dat lichtgewicht is en goed bestand tegen krassen. De smartwatch werkt met verschillende apps en sensoren, waarmee je bijvoorbeeld je stappen en je hartslag kunt meten. Wij geven 2 keer een Apple Watch Sport Edition weg onder de stemmers.

Stem nu en win
5x AKG koptelefoon
Deze award-winning, on-ear koptelefoon van AKG combineert uitstekende geluidskwaliteit met een hip design, comfortabele pasvorm, een kabel met afstandsbediening en de mogelijkheid om de koptelefoon eenvoudig in te klappen. Wij geven 5 AKG Y50 koptelefoons weg onder de stemmers.


Stem nu en win
Partners