De stembussen zijn inmiddels gesloten. De winnaars ontvangen bericht via e-mail nadat zij gekozen zijn door een willekeurige loting. De prijzen zullen zo snel mogelijk verzonden worden na de bekendmaking van de resultaten van de verkiezing.

1x HP Laptop Touch Hybride

Deze HP Laptop Touch is veel meer dan alleen een gewone laptop. Het scherm functioneert tevens als een tablet en draait op Windows 8. Deze laptop touch is uitgerust met een Intel Atom Z2760 1.8 GHZ processor, 2 GB DDR3 RAM werkgeheugen, 64 GB Solid State Drive en een 11.6 inch TouchScherm. Wij geven 1 HP Envy 11-G005ED Convertible laptop/tablet weg onder de stemmers.

2x Sony waterproof Handycam

Leg al uw avonturen vast met deze waterdichte Full HD-camcorder van Sony met 29,8mm-G-groothoeklens, Exmor R™-CMOS-sensor en zelfopnameknop. De Handycam gaat in uw broekzak mee waar u ook naar toe gaat! De camcorder is waterdicht tot maar liefst 10 m, is schokbestendig, stofbestendig en zelfs vorstbestendig tot -10 °C. Of u nu gaat skiën of een duik neemt in de zee: met uw Sony Handycam legt u alle momenten vast in full HD! Wij geven 2 Sony Handycam HDR-GW66VE modellen weg onder de stemmers.

5x Draadloze speaker ‘Jambox’ van Jawbone

Groots geluid uit een kleine bluetooth speaker, dat is waar de Jawbone Jambox om bekend staat. De Jambox is een draadloze compacte speaker met twee ingebouwde akoestische drivers die zowel extreem hoge als lage tonen kan afspelen. De Jambox is zo compact dat het in je hand past en is draadloos te verbinden met onder andere telefoons, muziekspelers, laptops en tablets. Wij geven 5 Jawbone Jambox speakers weg onder de stemmers.