Totaal aantal stemmen: 0

Win fantastische prijzen

De stembussen zijn inmiddels gesloten. De winnaars ontvangen bericht via e-mail nadat zij gekozen zijn door een willekeurige loting. De prijzen zullen zo snel mogelijk verzonden worden na de bekendmaking van de resultaten van de verkiezing.

1x

Apple MacBook Air

Deze prachtig vormgegeven laptop heeft een batterij die het 12 uur volhoudt en krachtige flash prestaties zorgen voor een ultieme laptop ervaring. De MacBook Air weegt slechts 1,08 kg! Wij geven 1 MacBook Air (13 inch) weg onder de stemmers.

2x

GoPro HD HERO3+ Silver Edition

Deze compacte en zeer veelzijdige camera is een alleskunner. Krachtige specificaties zorgen voor ongekende beeldkwaliteit bij foto’s, video’s en vele andere standen. Filmen op locaties onder water, tijdens een race of wanneer je gaat skydiven: het is allemaal mogelijk. Wij geven 2 GoPro HD HERO3+ Silver Edition camera’s weg onder de stemmers.

5x

Jawbone UP24

De Jawbone UP24 is multifunctioneel inzetbaar. Deze fitnesstracker kan stappen tellen, slaapritme controleren en visualiseert dit in een kleurrijke app met veel diepgang en sociale mogelijkheden. De Jawbone UP24 kan ook gekoppeld worden aan andere apps, zoals RunKeeper. Wij geven 5 keer de JawBone UP24 weg onder de stemmers.