Over onze partners

Emerce is het belangrijkste multimediale platform voor beslissers op het gebied van digitale marketing, e-commerce, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten. Emerce heeft jarenlange ervaring in het organiseren van toonaangevende evenementen in online business en marketing. Het crossmediale merk Emerce omvat het magazine dat 9x per jaar verschijnt, speciale edities zoals de Emerce 100, eGuide en Digital Marketing Guide, de meest bezochte site in de branche, email-nieuwsbrieven, webseminars, rss-feeds, mobiel en evenementen zoals Emerce eDay, Mobile Convention, Dutch Interactive Awards en tailored events rond specifieke thema’s.
www.emerce.nl
KPN Webhosting XL is sponsor van de Website van het Jaar Award Night. KPN biedt wereldwijd telecommunicatie- en ICT-diensten. We bedienen meer dan 44,0 miljoen klanten met mobiele en vaste telefoonaansluitingen, internet en televisie. In de zakelijke markt ondersteunen we onze klanten met volledig beheerde telecommunicatie- en ICT-oplossingen.
www.kpn.com/webhostingxl
Het wereldwijde softwarebedrijf Sitecore maakt producten die op elk moment binnen de interactie en via elk communicatiekanaal – web, e-mail, mobiel, sociaal en offline – de meest relevante ervaring en content bieden aan klanten. Het platform met bewezen customer intelligence creëert inzicht in de klant, wat op zijn beurt leidt tot nuttige interacties, hogere conversies en een levenslange klantrelatie. Duizenden publieke en particuliere organisaties hebben meer dan 32.000 websites en digitale ervaringen gecreëerd en beheren deze met Sitecore, waaronder in Nederland Koninklijke Gazelle, Heineken, Microsoft, C1000, Siemens, Vodafone, Provincie Noord-Brabant, Damen Shipyards, Unirobe Meeùs Groep, KNAB (Aegon).
www.sitecore.net
MetrixLab, eind 2014 gefuseerd met het Japanse Macromill, levert diensten en technologie voor marketinganalyse en marktonderzoek. MetrixLab zet gegevens afkomstig van online onderzoeken, sociale media en bedrijfssystemen om in waardevolle bedrijfsinformatie en bruikbare consumenteninzichten, die vooraanstaande bedrijven helpen productinnovatie en merkbinding te bevorderen en meerwaarde voor de consument te creëren. MACROMILL heeft 27 kantoren in Europa, Amerika, Latijns-Amerika, Japan, China en India, en levert met 1500 professionals diensten in meer dan 80 landen.
www.metrixlab.com
Met 450 medewerkers in Europa, Amerika en Azië, hoofdkantoren in Rotterdam en San Francisco, verzamelt en analyseert MetrixLab consumentendata in meer dan 50 landen. Voor toonaangevende opdrachtgevers voert MetrixLab nationale en internationale onderzoeksprojecten uit op het gebied van Product Innovation, Brand Engagement en Customer Value. Opdrachtgevers gebruiken MetrixLab’s online onderzoeksproducten en -diensten om de effectiviteit van reclame, websites en verpakkingen te verhogen; de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten te versnellen, en klanttevredenheid te verbeteren.
www.opinionbar.com
i3D.net is een managed hosting en IaaS provider uit Rotterdam en beheert 2 eigen carrier- neutraal datacenters in Rotterdam en Heerlen( SmartDC Rotterdam-Heerlen) i3D.net biedt tevens Infrastructure as a Service en managed hosting vanuit 16 datacenters wereldwijd. Zo bedienen wij o.a. Metrixlab met een dedicated platform in Los Angeles en Rotterdam. i3D.net is opgericht in 2004 in Rotterdam en heeft inmiddels al heel wat onderscheidingen in de wacht gesleept, zoals een ranking in de Deloitte Technology Fast 500 als snelst groeiende managed hosting provider van de Benelux. i3D.net is tevens winnaar van de Financieele Dagblad Gouden Gazellen Awards in 2012. i3D.net bedient klanten uit de volgende branches: onderwijs, overheid, zorg, industrie, logistiek, market research, gaming, educatie, webshops, hosting, en printmedia. Onze financiële cijfers hebben een AA rating gemeten door onafhankelijke financiële instellingen. i3D.net wordt ook jaarlijks gecontroleerd en gecertificeerd door de CDSA op het gebied van data bescherming en veiligheid.
https://customer.i3d.net/
Partners