Totaal aantal stemmen: 0

Hoe werkt het stemmen?

De stemperiode is gesloten. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke awardshow op 27 november in The Harbour Club in Amsterdam. Het stemmen tijdens de verkiezing werkt als volgt:

Kies als eerste een categorie. Nu ziet u alle genomineerden in deze categorie. Kies uw favoriete website in de categorie en klik op ‘Stem’. Indien u de website eerst nog even wilt bekijken, klikt u op ‘Bekijken’ waarna de website wordt geopend in een nieuw venster.

Nadat u uw favoriete website heeft gekozen, wordt u gevraagd om de website te beoordelen aan de hand van sterren op de volgende aspecten: ontwerp, navigatie en inhoud. Het toekennen van meer sterren betekent dat u deze aspecten meer waardeert. Vervolgens wordt u gevraagd om te beoordelen hoe waarschijnlijk het is dat u deze website aan vrienden, familie of collega’s zal aanbevelen. Hierna kunt u uw stem bevestigen en doorgaan met stemmen in de andere categorieën.

Om uw stem te valideren, moet u uw naam en e-mailadres invullen, waarna u een bevestigingsemail zult ontvangen. Zodra u uw stem heeft geactiveerd door te klikken op de link in de email, komt u in aanmerking om één van de leuke prijzen te winnen! Stemmen die niet bevestigd zijn, zullen ook niet in aanmerking komen voor de prijzen. Let op: u hoeft uw stem(men) slechts eenmaal te bevestigen.