Totaal aantal stemmen: 0

Hoe werkt het stemmen?

Het stemmen tijdens de verkiezing werkt als volgt:

Kies als eerste een categorie. Nu ziet u alle genomineerden in deze categorie. Kies uw favoriete website in de categorie en klik op ‘Stem’. Indien u de website eerst nog even wilt bekijken, klikt u op ‘Bekijken’ waarna de website wordt geopend in een nieuw venster.

Nadat u uw favoriete website heeft gekozen, wordt u gevraagd om de website te beoordelen aan de hand van sterren op de volgende aspecten: ontwerp, navigatie en inhoud. Het toekennen van meer sterren betekent dat u deze aspecten meer waardeert. Vervolgens wordt u gevraagd om te beoordelen hoe waarschijnlijk het is dat u deze website aan vrienden, familie of collega’s zal aanbevelen. Hierna kunt u uw stem bevestigen en doorgaan met stemmen in de andere categorieën.

Om uw stem te valideren, moet u uw naam en e-mailadres invullen, waarna u een bevestigingsemail zult ontvangen. Zodra u uw stem heeft geactiveerd door te klikken op de link in de email, komt u in aanmerking om één van de leuke prijzen te winnen! Stemmen die niet bevestigd zijn, zullen ook niet in aanmerking komen voor de prijzen. Let op: u hoeft uw stem(men) slechts eenmaal te bevestigen.